Methode

Mijn manier van coachen is wandelcoaching. Als gecertificeerd TriA© wandelcoach leid ik je met aandacht door het proces op mijn eigen rustige manier. Van Aandacht naar Acceptatie tot Actie. De drie A’s van de TriA© methode.

 In de natuur zijn, lopen en praten met de wind in je haren of de zon op je gezicht is louterend. Door te bewegen krijg je meer energie en wordt je creativiteit bevorderd. Door letterlijk te bewegen, komt er ook beweging in je lijf en geest op gang. De natuur is er altijd en doet zich niet anders voor dan dat ze is. De vrije natuur maakt de verbinding met jezelf makkelijker.

Het is fijn om naast elkaar lopend moeilijke of pijnlijke onderwerpen en herinneringen te verwoorden. Je hoeft je alleen te focussen op jezelf en de natuur om je heen. Ik nodig je uit om door middel van visualisatie je aandacht te verplaatsen naar hetgeen je wenst. Samen lopen we letterlijk en figuurlijk door de processen en jij bepaalt wat je aankan. Deze methode is krachtig en leidt snel naar vooruitgang.

Je hoeft absoluut geen geoefende wandelaar te zijn voor wandelcoaching. Ik loop met jou mee en ook hierbij bepaal jij het tempo.

We wandelen in de omgeving van het Gooi.

Aangesloten bij: Wandelcoach Nederland