Wie is Annemiek?

Al vroeg in mijn leven ben ik geconfronteerd met rouw en verlies in verschillende vormen en heb aan den lijve ondervonden welke invloed dit heeft op je leven. Deze persoonlijke ervaringen hebben mij gevormd en mij gemotiveerd om mensen met soortelijke ervaringen te begeleiden. Het fascineert mij dat iedereen alle hulpbronnen die nodig zijn in zich heeft. Ik vind het een uitdaging om mensen met een verlieservaring te helpen zijn of haar hulpbronnen aan te boren, het plezier in het leven te leren hervinden en weer te leren genieten.

Ik heb een praktijk als wandelcoach voor mensen met rouw- en verlieservaringen. Geïnteresseerd in mensen en overtuigd van de kracht in de mens, ben ik in staat tot de kern door te dringen. Na de opleidingen NLP practitioner en NLP master practitioner ben ik me verder gaan ontwikkelen tot coach op het gebied van rouw en verlies.

Naast wandelcoach ben ik zorgvrijwilliger in een hospice. Hier kom ik mensen tegen die allemaal anders reageren op het verlies van een dierbare. Maar wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal door pijn, verdriet en soms boosheid heen moeten.

Mijn kennis en ervaring komen samen in mijn werk als coach. Ik haal uit het coachen van mensen veel voldoening.

Het is mijn overtuiging dat┬á ‘het leven het waard is om geleefd te worden‘ en ik heb ervaren dat ik dit kan overbrengen.